• آخرین
  • روند
  • همه
  • گردشگری
  • تئاتر
  • فرهنگی و هنری

ارسال بیش از ۲ هزار اثر به جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی

آذر 21, 1401

دل نوشته ای درباره صدای باد

خرداد 16, 1404

دل نوشته ای درباره زیبایی طبیعت

خرداد 14, 1404

دل نوشته ای درباره دوستان نامرد و دوستی های بی اساس که در آن در رفاقت خیانت می شود

خرداد 13, 1404

بررسی روان شناختی انگیزه های موفقیت

خرداد 13, 1404

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

خرداد 9, 1404

*شالودشکنی فرهنگی استعاره، از بومیسازی تا گفتمان اجتماعی*

خرداد 9, 1404

“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

خرداد 6, 1404

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

اردیبهشت 1, 1404

کتاب سوگواری محرم اثر از آیین تا معنا از پدر صلح ایران

فروردین 31, 1404

تأثیر گفت‌وگوهای منطقه‌ای بر انتظارات اقتصادی و تصمیم‌های کسب‌وکارها

فروردین 30, 1404

مجاهد حاج نوری کمیل المالکی، دبیرکل محترم حزب الدعوه اسلامی.

فروردین 29, 1404

اهداف نهضت امام حسین (ع) اثر استاد ابراهیم صنوبر

فروردین 27, 1404
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر
شنبه, خرداد 17, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

ارسال بیش از ۲ هزار اثر به جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی

آذر 21, 1401
در اقتصادی
0

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران از ارسال بیش از ۲ هزار اثر به جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی خبر داد.

عطاالله رفیعی آتانی در نشست خبری چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و نهمین جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی اظهار کرد: این جشنواره برترین رویدادی است که پیرامون مدیریت شهری به صورت سالانه برگزار می‌شود، این رویداد در پنج قالب مقاله، کتاب، پایان‌نامه، طرح‌های پژوهشی و ایده‌های خلاقانه آثار افراد را در دبیرخانه اخذ کرده که نهایتا از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.

وی تصریح کرد: هدف جشنواره گفتمان‌سازی پیرامون مدیریت شهری و تولید دانش در تراز تهران است. از سوی دیگر شبکه‌سازی متخصصان و صاحب‌نظران و همچنین کشف استعدادهایی که در آینده با ما و یا سایر مراکز پژوهشی همراه خواهند شد از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است. بی‌تردید شناسایی و معرفی پژوهشگران و نوآوران در این جشنواره دنبال خواهد شد.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران اضافه کرد: مشارکت‌کنندگان اصلی در این جشنواره شهرداری تهران، سازمان شهرداری‌ها، شورای عالی استان‌ها، شورای شهر تهران و مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران است.

وی در تشریح حوزه‌های تخصصی این جشنواره گفت: در این جشنواره در 9 حوزه تخصصی افراد پس از ثبت آثار خود در سامانه پژوهش‌هایشان توسط 65 نفر از اعضای هیئت علمی و افراد مراکز پژوهشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و بیش از 50 سازمان و نهاد تخصصی و پژوهشی با ما همراه بوده‌اند.

رفیعی با اشاره به اینکه 2237 اثر در سایت جشنواره ارسال و بارگذاری شده است، افزود: در این دوره رتبه نخست با میانگین امتیاز داوری 90، رتبه دوم با میانگین امتیاز داوری 80 و آثار شایسته تقدیر نیز با میانگین امتیاز داوری 70 برگزیده خواهند شد. از مجموع آثار ارسالی 1048 مورد مقاله، 277 مورد کتاب، 225 مورد پایان‌نامه، 348 مورد طرح پژوهشی، 339 مورد ایده خلاقانه بوده است. همچنین 504 مورد در حوزه شهرسازی، 327 مورد در حوزه اجتماعی فرهنگی، 315 مورد خدمات شهری، 254 مورد هوشمندسازی، 252 مورد مدیریت شهری، 168 مورد حوزه زیربنایی، 165 مورد حوزه مالی و اقتصادی و 109 مورد نیز در حوزه توسعه روستایی بوده است.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران با اشاره به اینکه سه اثر در میان آثار ارسالی بالاترین جایزه جشنواره را در سه حوزه ایمنی و مدیریت بحران، خدمات شهری و مالی و اقتصاد شهری کسب کرده‌اند، افزود: 16 نفر نیز حائز تقدیر در این جشنواره خواهند شد و سلسله نشست‌های تخصصی در 10 نشست تخصصی در این جشنواره با حضور صاحبنظران و متخصصان برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: ما در این جشنواره به دنبال دستاوردهای مختلفی از جمله ایجاد شبکه پژوهشگران و در اختیار قرار دادن پذیرش‌های برتر برای مدیریت شهری هستیم.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران در خصوص به مرحله اجرا رسیدن این پژوهش‌ها در دوره‌های قبلی جشنواره نیز گفت: حدود 40 درصد از پژوهش‌ها در دوره‌های قبلی مورد استفاده مدیریت شهری قرار گرفته که بخشی از آنها به صورت مستقیم و بخشی نیز در حوزه وظایف ترویجی مرکز مطالعات بوده است.

رفیعی در خصوص آسیب‌شناسی مراسم جشن عید غدیر در پایتخت نیز گفت: هنگامی که کاری انجام می‌شود یک قسمت مثبت دارد و بخشی نیز به عنوان چالش‌ها و مشکلات شناسایی می‌شود تا اگر مقرر شد که اقدامی دوباره تکرار شود با تمهیداتی که در نظر گرفته می‌شود چالش‌های آن کاهش پیدا کند. در این مراسم استقبال بیش از آن چیزی بود که مدیریت شهری پیش‌بینی می‌کرد لذا ممکن بود بی‌نظمی‌هایی در آن وجود داشته باشد هر چند که نتایج آن مثبت بوده و استقبال بی‌نظیر بود.

پست قبلی

ضرورت توجه مسوولان مرتبط به موضوع بیمه هنرمندان

پست بعدی

برگزاری جلسه هم اندیشی ضرورت بهره مندی از علوم فرافناوری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

«موش» به شهرزاد می‌آید

اسفند 27, 1399

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

بهمن 24, 1399

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

بهمن 25, 1399

«موش» به شهرزاد می‌آید

0

هنرمندان هم در حریم «تئاتر شهر» حس امنیت ندارند!/ مصائب یک شلختگی

0

فراخوان دعوت از گروه‌های نمایشی برای اجرا و پخش آنلاین

0

دل نوشته ای درباره صدای باد

خرداد 16, 1404

دل نوشته ای درباره زیبایی طبیعت

خرداد 14, 1404

دل نوشته ای درباره دوستان نامرد و دوستی های بی اساس که در آن در رفاقت خیانت می شود

خرداد 13, 1404
لینک ها: | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | روسریگلی | اویلانجین | ایرانی بازی | یوپیاسمارکت | فیتپینو | فیشمیش | اوتو | بستسالمون | زیراندازآنلاین | دشتبهشت | آیرادیاتور | گلسوب | دکمه ساز | حصیریاب | چکش هیدرولیک | فریزرز | دکمه ساز | Arad Branding
مدیاخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره مدیا خبر
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با مدیا خبر

ما را دنبال کنید:

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.