• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
پنجشنبه, آذر 27, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

برند سازی نان و شیرینی ایرانی با تشکیل فدراسیون‌ گردشگری خوراک

23 تیر 1401
در اقتصادی

برند سازی نان و شیرینی ایرانی با تشکیل فدراسیون‌ گردشگری خوراک

به گزارش پایگاه خبری مدیاخبر : زهرا لاریجانی مسئول فدراسیون گردشگری خوراک وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در اولین نشست میز تخصصی نان و شیرینی گفت:

«محصول گردشگری خوراک در ساختار فدراسیون وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با درایت مدیران خوش‌فکر، در ساختار علمی و چارچوب منسجم شکل گرفته است که خود شامل 4 میز تخصصی به نام‌های گردشگری خوراک ملل، گردشگری خوراک ایرانی، گردشگری نان و شیرینی و نیز گرم نوش‌ها سردنوش‌ها است. این در حالیست که تا کنون 19 فدراسیون از جمله ورزشی، ادبی، هنری ، طبیعت و ورزشی نیز با 49 میز تخصصی مربوطه شکل گرفته است.»

وی با بیان اینکه بی‌شک با هم‌اندیشی اساتید و فعالین بخش خصوصی می‌توانیم به رونق گردشگری خوراک، برندسازی و خلق ثروت در میهن عزیزمان یاری برسانیم، تاکید کرد: «گردشگری خوراک بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی محلی و متشکل از تاریخ، فرهنگ و اقتصاد جامعه یک سرزمین است. از این رو همانطور که می دانیم نان‌ها در وعده غذایی صبحانه و در کنار سایر خوراک‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند و در هر مقصد چه با سبک طبخ صنعتی و انبوه و چه سنتی و محلی و یا خانگی بخش اصلی از تجربه گردشگری غذا را شامل می‌شوند.»

لاریجانی ادامه داد: «کشور آلمان در دنیا بیشترین تنوع را در تولید نان از جهان دارد که در برخی منابع به آمار 300 تا 500 نوع نان اولیه و بیش از هزار نوع نان و خمیر کوچک در 72 هزار واحد نانوایی که 95 درصد نان کشور را تامین می‌کند اشاره شده است. این در حالیست که بعد از آلمان کشورهای فرانسه و ایتالیا در صدر رتبه‌بندی تنوع و تولید نان در دنیا قرار دارند. کشور ما نیز چهارمین مصرف‌کننده بزرگ نان در جهان است که با ثبت 173 میراث ملی و تنوع بیش از 150 نوع نان در این زمینه صاحب سبک و مقام است.»

مسئول فدراسیون گردشگری خوراک همچنین در تشریح ظرفیت‌های بخش دوم میز تخصصی با عنوان شیرینی‌ها یادآور شد: «در کشور عزیزمان تعداد 123 اثر ثبتی در خانواده شیرینی‌ها داریم و در این میان شیرینی قرابیه جهانی‌ترین شیرینی دنیا محسوب که در تبریز طبخ می شود و از آثار ملی ما نیز به شمار می آید. نان برنجی را نیز می‌توان مثال زد که سابقه پخت آن به دوران قاجار و با قدمت 200 ساله بازمی گردد.»

لاریجانی در جمع‌بندی گفته‌های خود افزود: «در بسیاری از مقاصد گردشگری، خوراک‌های اینچنینی در مجموعه نان و شیرینی از شاخص‌های راهبردی است که در تولید ثروت و اشتغال در مقاصد گردشگری یاری می‌رساند و خود حامل فرهنگ و میراث ناملموس است.»

برچسب: زهرا لاریجانیفدراسیون‌ گردشگری خوراک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + شانزده =

آخرین اخبار

صرفه‌جویی نمایشی یا عدالت واقعی؟ یادداشتی خطاب به رییس‌جمهور

کیامهر منطقه آزاد چابهار پیشگام انرژی خورشیدی

برخورد با فساد؛ آیا نهادهای نظارتی ایران کارآمدند؟

آجیل شب یلدا ۱۴۰۴؛ قیمت‌های سرسام‌آور و واکنش‌های جنجالی مردم

«آذرنقش» چه مسیری را طی کرد؟ نگاهی به نخستین نمایشگاه گروهی آبرنگ

خبر درست یا آبروبری رسانه‌ای؟ واکنش‌ها به پرونده جنجالی سینماگران

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.