• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
دوشنبه, آذر 24, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

هدف واقعی درخواست ایالات متحده از متحدانش برای تحریم تراشه چین 

2 دی 1401
در اقتصادی

پیتر ونگ، مدیرعامل شرکت تولید کننده تجهیزات نیمه هادی هلندی ASML ، در مصاحبه با رسانه های این کشور از سیاست محدودیت صادرات ایالات متحده ابراز نارضایتی کرد.
وی گلایه کرد که تولیدکنندگان تراشه آمریکایی می توانند پیشرفته ترین تراشه ها را به مشتریان چینی بفروشند اما ASML فقط می تواند تجهیزات تولید تراشه قدیمی را بفروشد، این کار ناعادلانه است.

تحت فشار ایالات متحده ، دولت هلند از سال 2019، از صادرات پیشرفته ترین دستگاه لیتوگرافی EUV شرکت ASML به چین جلوگیری کرده است ، به این سبب بسیاری از شرکت های آمریکایی که  فناوری جایگزین آن را می فروشند، از این فرصت بهره مند شده اند.
بر اساس گزارش ها ، فروش ASML تنها 15 درصد از کل فروش در سرزمین اصلی چین را تشکیل می دهد ، در حالی که فروش تأمین کنندگان تجهیزات تراشه آمریکایی در سرزمین اصلی چین 25 درصد از مبلغ کل آن را تشکیل می دهد و گاهی اوقات حتی به بیش از 30 درصد می رسد.
اخیرا گزارش شده است که طبق درخواست جامعه تجارت ایالات متحده ، برخی نمایندگان پارلمان در حال آماده سازی طرح قانونی مربوطه هستند که موضوع آن شامل اجازه دادن به شرکت های مرتبط آمریکایی برای ادامه تجارت تراشه با چین است.
برخی متخصصان بر این باورند که دولت بایدن متحدان را برای اجرای کنترل صادرات نیمه هادی ها و تجهیزات تولیدی آن در چین تشویق می کند. از نظر ظاهری می خواهد از ظهور علم و فناوری چینی جلوگیری شود ، اما این کار وظیفه ای است که انجام آن غیرممکن است، برعکس چین را  به ملی سازی محصولات تراشه و تجهیزات تولیدی آن مجبور خواهد کرد، چین بزرگترین بازار تراشه در جهان است. سرکوب ایالات متحده علیه شرکت های فناوری چینی احتمالاً فقط یک بهانه است ، هدف واقعی آن به تصرف در آوردن سهمیه  متحدانش در بازار چین است.
ایالات متحده اولین بار نیست که این کار را انجام می دهد. ایالات متحده درگیری روسیه و اوکراین را تحریک کرد و از متحدان اروپایی خواست که گاز طبیعی ارزان روسیه را تحریم کنند، تضعیف درآمد اقتصادی روسیه فقط بهانه ای است .

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + سیزده =

آخرین اخبار

خبر درست یا آبروبری رسانه‌ای؟ واکنش‌ها به پرونده جنجالی سینماگران

از سالن سینما تا شبکه‌های اجتماعی؛ «آن‌دیگری» چگونه دیده شد؟

چرا نقش کاظمی‌دینان در روابط‌عمومی سال‌ها نادیده گرفته شده بود؟

«اعتراف‌های ناخواسته دبیر؛ تأیید ضمنی بر ضعف جشنواره جهانی»

همایش تخصصی کوچینگ و کتاب با حضور اساتید برجسته کشور برگزار شد

تناقض رفتاری؛ دعوت به تماشا، عدم حضور وزیر»

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.