• آخرین
  • روند
  • همه
  • گردشگری
  • تئاتر
  • فرهنگی و هنری

مرگ کارآفرینان و کارفرمایان در مسلخ بهره مرکب بانک

شهریور 22, 1402

نقد حقوقی بر سریال خانگی «محکوم»به قلم مینا بارانی

مهر 19, 1404

توسعه شارژرهای سریع خودروهای برقی

مهر 18, 1404

برگزاری مراسم روز ملی تهران در مؤسسه فرهنگی تهران‌نامه

مهر 18, 1404

«به رسم ایران پرگهر»؛ هم‌نوایی اسطوره، شعر و هنر برای بازآفرینی امید

مهر 17, 1404

رویداد سرمایه‌گذاری بدون مرز

مهر 15, 1404

شرایط اکنون عراق و مشارکت در انتخابات پیش رو

مهر 10, 1404

MTC سومین مجمع بین المللى آستراخان

مهر 8, 1404

حادثه ای برای دو مامور فراجا

مهر 3, 1404

اسحاق نصیری مربی تیم ملی ووینام ایران شد

مهر 3, 1404

قرارداد تولید فیلم کوتاه «قرص قلب خون‌آشام» امضا شد

مهر 2, 1404

کامران تفتی و متین ستوده ازدواج کردند

مهر 1, 1404

تماس مستقیم عراقچی با فرستاده ویژه کاخ سفید

شهریور 31, 1404
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر
سه شنبه, مهر 22, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

مرگ کارآفرینان و کارفرمایان در مسلخ بهره مرکب بانک

شهریور 22, 1402
در اقتصادی
0

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مجلس شورای اسلامی از نقش مخرب بانک‌ها در بحران آفرینی برای تولید خبر داد و گفت: امروزه کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی بسیاری بدلیل سر و کار داشتن با نظام بانکی نابود شده اند.

به گزارش مدیاخبر به نقل از پول نیوز، محمد علیپور رحمتی با اشاره به بازدید‌های نمایندگان مجلس از بنگاه‌های اقتصادی بحران زده گفت: بار‌ها از بنگاه‌های اقتصادی بحرانزده بازدید داشته و پای درد و دل‌های کارفرمایانی نشسته ایم که از دست نظام بانکی خون می‌خورند.

 

وی با ابراز تاسف از اینکه کارفرمایان در گفتگو با نمایندگان مجلس شورای اسلامی از بهره بالای بانکی به ویژه بهره مرکب گلایه دارند گفت: بهره بالای بانکی و روحیه رباخواری بانک‌ها منجر به بحران صنایع شده است.

نماینده ماکو در مجلس شورای اسلامی با هشدار نسبت به اینکه کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی از سوی بانک‌ها مصادره می‌شوند گفت: کارفرما با برنامه ریزی، پیگیری و مدیریت مناسب، بنگاه اقتصادی را به سوددهی می‌رساند، اما بزرگترین اشتباهش این است که از بانک تسهیلات می‌گیرد.

وی با ابراز تاسف از اینکه بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی پس از گرفتن تسهیلات، بدلیل ناتوانی در پرداخت اقساط و بهره بالا مصادره می‌شوند گفت: برای بانک هیچ اهمیتی ندارد که با مصادره بنگاه اقتصادی، اقتصاد و اشتغال کشور به چه وضعیتی می‌افتد، به همین دلیل کارخانه‌های بسیاری پس از مصادره بانکها، به تعطیلی کشیده شده اند.

 

علیپور با ابراز خرسندی از اینکه قوه قضاییه در زمینه بنگاه‌های اقتصادی که بدلیل بهره بالا و ناتوانی در پرداخت تسهیلات با مشکل روبرو شده‌اند، ورود کرده گفت: تمامی کارخانه‌ها و واحد‌های اقتصادی که از بانکی تسهیلات گرفته و در راستای کار مفید و کمک به اقتصاد کشور یک بنگاه اقتصادی و تولیدی راه‌اندازی کرده‌اند، اما به دلایل گوناگون نتوانسته اند اقساط تسهیلات را بپردازند، باید مورد حمایت قرار گیرند.

وی با تاکید بر اینکه بنای قوه قضاییه بر این است که هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل اینکه نمی‌تواند تعهدات خود را در قبال بانک‌ها ادا کند، مصادره شود گفت: امروزه واحد‌ها و کارخانه‌های بسیاری را در استان‌ها و شهرستان‌ها سراغ داریم که تولید آن‌ها بدلیل فشار بانک‌ها متوقف، تعطیل یا ورشکست شده‌اند و انتظار داریم این بنگاه‌ها احیا و به صاحبانش بازگردانده شوند.

عضو کمیسیون اقتصادی از نقش آفرینی ستاد رفع موانع تولید خبر داد و گفت: این ستاد در استانداری‌ها تشکیل شده تا مشکلات تمام بنگاه‌هایی که به دلایل حاشیه‌ای همچون گرفتن تسهیلات با بهره بالا با مشکل خورده و در معرض مصادره یا تعطیلی قرار دارند، رفع شود و بار دیگر در مسیر تولید قرار گیرند.

وی با تاکید بر اینکه باید بین کارفرما و دلال تفاوت قایل شویم گفت: باید به آن دسته از کارفرمایانی که قصد تولید و اشتغال داشته و بنگاه اقتصادی راه انداخته اند، کمک شود.

علیپور از وجود سودجویان بسیاری خبر داد که به نام تولید از تسهیلات بانکی سواستفاده کرده اند گفت: کارفرمایان بسیاری را سراغ داریم که از عنوان تولید سواستفاده کرده و تسهیلات بانکی را برای تولید گرفته اند، اما در مسیر دلالی، واسطه گری، خرید سکه، دلار، خودرو، مسکن و موارد دیگر به جریان انداخته اند.

وی با تاکید بر اینکه باید برای کارآفرینان واقعی ارزش قایل شویم گفت: فردی که با گرفتن تسهیلات به نام تولید، در مسیر دلالی گام برداشته، تولید را زمین زده و از نام مقدس کارفرما و کارآفرین سواستفاده کرده، باید تاوان سواستفاده‌های خود را پس بدهد و ستاد رفع موانع تولید، نباید فرصتی برای فرصت طلبان و سواستفاده گران باشد.

برچسب: بنگاه اقتصادیبهره مرکب بانکیکارآفرینانکارفرمایانکمیسیون اقتصادی مجلس
پست قبلی

ازدواج و فرزندآوری در اولویت بانک توسعه تعاون

پست بعدی

بیمه شخص واحد بیمه دی راه حلی برای چالش هزینه‌های درمان (+اینفوگرافی)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

«موش» به شهرزاد می‌آید

اسفند 27, 1399

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

بهمن 24, 1399

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

بهمن 25, 1399

«موش» به شهرزاد می‌آید

0

هنرمندان هم در حریم «تئاتر شهر» حس امنیت ندارند!/ مصائب یک شلختگی

0

فراخوان دعوت از گروه‌های نمایشی برای اجرا و پخش آنلاین

0

نقد حقوقی بر سریال خانگی «محکوم»به قلم مینا بارانی

مهر 19, 1404

توسعه شارژرهای سریع خودروهای برقی

مهر 18, 1404

برگزاری مراسم روز ملی تهران در مؤسسه فرهنگی تهران‌نامه

مهر 18, 1404
لینک ها: | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | روسریگلی | اویلانجین | ایرانی بازی | یوپیاسمارکت | فیتپینو | فیشمیش | اوتو | بستسالمون | زیراندازآنلاین | دشتبهشت | آیرادیاتور | گلسوب | دکمه ساز | حصیریاب | چکش هیدرولیک | فریزرز | دکمه ساز | Arad Branding
مدیاخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره مدیا خبر
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با مدیا خبر

ما را دنبال کنید:

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.