• آخرین
  • روند
  • همه
  • گردشگری
  • تئاتر
  • فرهنگی و هنری

رونق کشاورزی در سایه تعامل بانک و بیمه(+فیلم)

مرداد 16, 1402

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

اردیبهشت 1, 1404

کتاب سوگواری محرم اثر از آیین تا معنا از پدر صلح ایران

فروردین 31, 1404

تأثیر گفت‌وگوهای منطقه‌ای بر انتظارات اقتصادی و تصمیم‌های کسب‌وکارها

فروردین 30, 1404

مجاهد حاج نوری کمیل المالکی، دبیرکل محترم حزب الدعوه اسلامی.

فروردین 29, 1404

اهداف نهضت امام حسین (ع) اثر استاد ابراهیم صنوبر

فروردین 27, 1404

تحلیل زبان بدن دونالد ترامپ

فروردین 22, 1404

تجربه قذافی و صدام را تکرار کند‌!

فروردین 22, 1404

کتاب توابین روایتی نو از استاد ابراهیم صنوبر

فروردین 21, 1404

ما با یک سونامی خاموش در بازار کار مواجهیم!

فروردین 20, 1404

فیلم سینمایی بمب اتم به کارگردانی مریم روزبهانی

فروردین 19, 1404

قاتلان شهدای کربلا مولف ابراهیم صنوبر

فروردین 19, 1404

نقش نظام چند نرخی ارز در اقتصاد ایران

فروردین 18, 1404
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر
پنجشنبه, خرداد 1, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

رونق کشاورزی در سایه تعامل بانک و بیمه(+فیلم)

مرداد 16, 1402
در اقتصادی
0

صندوق بیمه کشاورزی میزبان آقایان صفدری و سیدی دو تن از اعضای هیات مدیره بانک کشاورزی بود. در این جلسه تیم مدیریتی صندوق بیمه کشاورزی به ارایه عملکرد خود پرداختند و پس از آن اعضای هیات مدیره بانک دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

به گزارش مدیاخبر به نقل از پول نیوز، در ابتدای این جلسه قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با تاکید بر اینکه صندوق خود را از بانک کشاورزی جدا نمی‌داند گفت: تلاش صندوق بر این است که در حوزه کسب و کار در خدمت بانک کشاورزی باشد، زیرا صندوق بیمه کشاورزی بدون حمایت بانک کشاورزی نمی‌تواند فعالیت مطلوب خود را داشته باشد.

حمایت بیمه از بانک کشاورزی

علیرضا آل امین با تاکید بر اینکه بانک کشاورزی سرمایه ذخیره‌ای صندوق بیمه کشاورزی است گفت: بانک کشاورزی تنها بانک حامی و مدافع استقلال است. به همین دلیل صندوق بیمه کشاورزی وظیفه خود می‌داند از بانک حمایت کند.
وی با اشاره به بحران‌های جدی ناشی سال گذشته برای کشاورزان گفت: سال گذشته بانک کشاورزی با پرداخت غرامت ها، فوری به کمک کشاورزان و البته دولت رسید که کار خیلی بزرگی بود، به همین دلیل بانک کشاورزی باید به‌صورت ویژه دیده شود. قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با تاکید بر اینکه پرداخت غرامت‌ها به کشاورزان، به‌خاطر وجود بانک کشاورزی و مدیران ارشد آن است گفت اگر بیمه عوامل تولید شرکت‌های بزرگ وزارتخانه جهاد کشاورزی، به‌دست صندوق بیمه کشاورزی انجام شود به نفع بخش کشاورزی و کشاورزان است که این رویکرد را در برنامه خود گذاشته‌ایم.
وی با تاکید بر اینکه صندوق بیمه کشاورزی در حوزه عشایر ورود کرده گفت: عشایر به عنوان یک بحث امنیتی و از نظر اجتماعی برای کشور مهم است. آل امین با اشاره به اینکه عشایر بیشتر دام سبک دارند و منبع درآمد آنچنانی ندارند گفت: قرار شد صندوق بیمه کشاورزی با تفاهم وزارت کشور، بخشی از حق بیمه دام سبک عشایر را با تعهد بالای دولت، وزارت کشور و صندوق بیمه به سازمان عشایر پرداخت کند تا این مجموعه با این واسطه صندوق بیمه بتواند از عشایر که حافظ مرز‌های کشور هستند، حمایت جدی داشته باشد.

کاهش وابستگی به دولت

وی با اعلام اینکه توسعه بیمه کشاورزی برای کاهش وابستگی به دولت در دستور کار صندوق بیمه کشاورزی است گفت: باید توانمندی صندوق هر چه بیشتر افزوده شود.قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با انتقاد از حضور پست بانک در روستا‌ها گفت: بیمه کشاورزی طبق قانون مصوب مجلس حتما باید در بانک کشاورزی حساب داشته باشد و هنگامی که کشاورز محصول خود را بیمه کرد، نباید کارهایش را بدست بانک دیگری سپرد، بنابر این پست بانک در مسیر تسهیل‌گری کشاورزی نیست. آل امین از مذاکره با وزارت کشور در خصوص شفاف سازی و حمایت از بانک کشاورزی خبرداد و گفت: در موضع گیری جدی، نسبت به حضور پست بانک‌ها اعتراض کردیم، زیرا بانک کشاورزی، بانک روستاست و صندوق بیمه کشاورزی فقط از طریق بانک کشاورزی وظایف خود را انجام می‌دهد.

بروز شدن اسناد حسابداری

در ادامه احمدی نژاد با تاکید بر اینکه اهمیت فعالیت‌ها در بحران، بر عملکرد مالی متمرکز است گفت: اکنون اسناد حسابداری و نظام دریافت و پرداخت در صندوق بروز است و اگر در کشور خسارتی پرداخت می‌شود، همزمان اسناد آن نیز تنظیم می‌شود. وی با اعلام اینکه در گذشته چالشی با کارگزاری‌های بخش خصوصی داشتیم گفت: اکنون این چالش مدیریت شده و سود و کارمزد را ساماندهی کردم تا عملکرد کارگزاری‌ها ثبت و در پایان ماه کارمزد کارگزاری‌های بخش خصوصی پرداخت و تسویه می‌شود. وی با اعلام اینکه در بحث مسائل مالیاتی نیز از مالیات مستقیم معاف هستیم گفت: در بحث مالیات بر ارزش افزوده نیز حکم گرفتیم که از سال ۱۴۰۰ از حق بیمه دریافتی از بیمه گذار معاف باشیم. احمدی نژاد در خصوص مطالبات صندوق بیمه کشاورزی از دولت گفت: تا سال ۱۴۰۱ به میزان۷۰۰۰ میلیارد تومان از دولت طلب داشتیم که ۳۲۰۰ میلیارد تومان آن را در حساب وزارت دارایی به عنوان مطالبه ثبت کرده‌ایم. وی با یادآوری اینکه تا پایان سال ۹۴ طلب صندوق از دولت تهاتر می‌شد گفت: اکنون امیدوار هستیم که بتوانیم طلب دولت را با بانک کشاورزی تهاتر کنیم. وی با یادآوری اینکه زیان انباشته صندوق ۱۰۰۰ میلیارد تومان بود گفت: اکنون این زیان انباشته با مدیریت صورت گرفته به ۸۶ میلیارد تومان کاهش یافته است.

پرداخت تسهیلات در صندوق

در ادامه سجادی مدیر برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات گفت: صندوق بیمه کشاورزی در سال ۶۳ اجرایی شد و برای آنکه از بروکراسی و دیوان سالاری کاسته شود، قانونگذار صندوق را موظف کرد در بانک‌های کشاورزی مستقر شود، به همین دلیل اکنون صندوق در تمامی شعب بانک کشاورزی در سراسر کشور حضور دارد. وی با یادآوری اینکه صندوق کار خود را با بیمه کردن دو محصول گندم و چغندر قند آغاز کرد و گفت: اکنون ۲۰۰ محصول را بیمه می‌کنیم که از نظر تنوع دومین در جهان هستیم. مدیر برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات پیشنهاد داد نحوه پرداخت تسهیلات تغییر کند و گفت: به دنبال آن هستیم که پرداخت تسهیلات به کشاورزان از بانک به سمت بیمه بیاید که این امر منجر به صورتجلسه شده و منتظر تصویب نهایی هشتیم.

تبدیل نیرو‌های شرکتی به رسمی

در ادامه امرایی مدیر منابع انسانی صندوق گفت: صندوق بیمه کشاورزی از نظر مالی و حقوقی مستقل است، اما از نظر منابع انسانی وابسته به بانک کشاورزی است. وی با اعلام اینکه صندوق ۹۳ نیروی رسمی دارد گفت: ۱۸ ناظر و ۶۰ نیروی شرکتی در حال تغییر وضعیت هستند. وی گفت: ۴۰۰۰ کارگزاری بیمه نیز در سراسر کشور داریم.

برگزاری ۴۳ جلسه و ۴۳ مصوبه

پس از آن خانم رجبی دبیر هیئت مدیره صندوق بیمه کشاورزی گزارشی از عملکرد و جلسات هیات مدیره ارائه داد و گفت: از زمانی که آل امین به قائم مقامی صندوق بیمه مرکزی منصوب شده، تاکنون ۴۳ جلسه برگزار شده که ۴۳ مصوبه داشتیم. وی با اعلام اینکه دو جلسه جلو هستیم گفت: تا ۲۷ مهر امسال ۵۴ جلسه خواهیم داشت.

تعامل بانک و بیمه کشاورزی

در ادامه عضو هیات مدیره بانک کشاورزی از صندوق بیمه کشاورزی به عنوان ابزاری کارآمد برای بانک کشاورزی یاد کرد و گفت: بانک کشاورزی نیز قدرتی برای صندوق بیمه کشاورزی ایجاد می‌کند تا توان انجام کار‌های مفید برای توسعه کشاورزی داشته باشد. محسن صفدری بانک کشاورزی و صندوق بیمه کشاورزی را مکمل‌های مناسب توصیف کرد و گفت: قانون‌گذار با هوشمندی صندوق بیمه کشاورزی را درون بانک تشکیل داده تا از توان فنی و مالی بانک بهره‌برداری مطلوب صورت پذیرد. وی به تشریح نقش صندوق بیمه کشاورزی در افزایش قدرت چانه زنی بانک کشاورزی پرداخت و گفت: باید تعامل بانک و بیمه به صورت جدی دنبال شود. عضو هیات مدیره بانک کشاورزی به چالش کشاورزان با صندوق بیمه کشاورزی اشاره کرد و گفت: در بیمه کشاورزی؛ درصد رشد محصول کشاورزی ملاک پرداخت غرامت است، در صورتی که کشاورز انتظار دارد به میزان سود تولید محصول نهایی، خسارت دریافت کند.
وی بر حفظ منابع ملی تاکید کرد و گفت: در بیمه کشاورزی باید به حفظ منابع ملی جدی‌تر توجه شود، زیرا وظیفه اصلی بیمه، حفظ سرمایه‌ها و منابع ملی است که باید انجام دهد. صفدری به نقش برجسته عملکرد شعب استانی صندوق بیمه اشاره کرد و گفت: بنا نداریم نقش نیرو‌های ستادی را کمرنگ کنیم، اما استان‌ها نقش موثری دارند و اقدامات قابل قبولی انجام می‌دهند. وی جلوگیری و پیش‌گیری از بروز خسارت را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر پیشگیری از بروز خسارت را در دستور کار قرار ندهیم، منابع مالی از دست می‌رود و سرمایه‌های ملی نابود می‌شود که جبران نا‌پذیر است. عضو هیات مدیره بانک کشاورزی بر دستیابی به بهره وری مناسب تاکید کرد و گفت: شفافیت در بهره‌وری اهمیت ویژه‌ای دارد تا در صورت نیاز به اطلاعات، سرگردان نباشیم و صندوق بیمه کشاورزی به سرعت اطلاعات را ارایه دهد.

احداث بیمه جدید در دستور کار

در پایان سیدی عضو هیات مدیره بانک کشاورزی گفت: اموزه تمامی بانک‌ها به سمت ایجاد شرکت بیمه رفته‌اند، زیرا بیمه‌ها می‌توانند مکمل تاثیرگذاری در کنار بانک‌ها باشند. وی با اعلام اینکه صندوق بیمه کشاورزی می‌تواند در بحث ارائه خدمات، دریافتی‌ها و پرداختی‌های حق بیمه از ظرفیت بانک کشاورزی استفاده کنند گفت: بیمه می‌تواند موجب بهبود عملکرد بانک شود، زیرا حق بیمه‌ها در حساب بانک نگهداری می‌شود. سیدی با اشاره به اینکه بانک‌های خصوصی بیمه احداث کرده‌اند گفت: این نشان می‌دهد که بیمه تا چه اندازه می‌تواند در بهبود عملکرد بانک نقش داشته باشد. سیدی با اعلام اینکه اساسنامه بانک این اجازه را می‌دهد که بیمه خصوصی دیگری به نام بانک کشاورزی ایجاد کنیم گفت: با جدیت بدنبال ایجاد بیمه تجاری برای بانک کشاورزی هستیم.

برچسب: بانک کشاورزیتسهیلاتصندوق بیمه کشاورزیعلیرضا آل امینمالیات
پست قبلی

دست باز بانک پارسیان برای رسیدن به اوج(+فیلم)

پست بعدی

تغییرات مدیریتی در شرکت ملی مس باعث امیدواری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 12 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

«موش» به شهرزاد می‌آید

اسفند 27, 1399

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

بهمن 24, 1399

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

بهمن 25, 1399

«موش» به شهرزاد می‌آید

0

هنرمندان هم در حریم «تئاتر شهر» حس امنیت ندارند!/ مصائب یک شلختگی

0

فراخوان دعوت از گروه‌های نمایشی برای اجرا و پخش آنلاین

0

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

اردیبهشت 1, 1404

کتاب سوگواری محرم اثر از آیین تا معنا از پدر صلح ایران

فروردین 31, 1404

تأثیر گفت‌وگوهای منطقه‌ای بر انتظارات اقتصادی و تصمیم‌های کسب‌وکارها

فروردین 30, 1404
لینک ها: | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | روسریگلی | اویلانجین | ایرانی بازی | یوپیاسمارکت | فیتپینو | فیشمیش | اوتو | بستسالمون | زیراندازآنلاین | دشتبهشت | آیرادیاتور | گلسوب | دکمه ساز | حصیریاب | چکش هیدرولیک | فریزرز | دکمه ساز | Arad Branding
مدیاخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره مدیا خبر
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با مدیا خبر

ما را دنبال کنید:

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.