• آخرین
  • روند
  • همه
  • گردشگری
  • تئاتر
  • فرهنگی و هنری

خاموش شدن دستگاههاى استخراج بيتكوين در قزاقستان بهترين فرصت براى تبديل شدن ايران به قطب استخراج بيتكوين دنيا

دی 23, 1400

دل نوشته ای درباره صدای باد

خرداد 16, 1404

دل نوشته ای درباره زیبایی طبیعت

خرداد 14, 1404

دل نوشته ای درباره دوستان نامرد و دوستی های بی اساس که در آن در رفاقت خیانت می شود

خرداد 13, 1404

بررسی روان شناختی انگیزه های موفقیت

خرداد 13, 1404

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

خرداد 9, 1404

*شالودشکنی فرهنگی استعاره، از بومیسازی تا گفتمان اجتماعی*

خرداد 9, 1404

“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

خرداد 6, 1404

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

اردیبهشت 1, 1404

کتاب سوگواری محرم اثر از آیین تا معنا از پدر صلح ایران

فروردین 31, 1404

تأثیر گفت‌وگوهای منطقه‌ای بر انتظارات اقتصادی و تصمیم‌های کسب‌وکارها

فروردین 30, 1404

مجاهد حاج نوری کمیل المالکی، دبیرکل محترم حزب الدعوه اسلامی.

فروردین 29, 1404

اهداف نهضت امام حسین (ع) اثر استاد ابراهیم صنوبر

فروردین 27, 1404
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر
جمعه, خرداد 16, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

خاموش شدن دستگاههاى استخراج بيتكوين در قزاقستان بهترين فرصت براى تبديل شدن ايران به قطب استخراج بيتكوين دنيا

دی 23, 1400
در اقتصادی
0

رئيس هيأت مديره شركت دانش بنيان زنجيره بلوكى سبحان تاکید کرد: خاموش شدن دستگاههاى استخراج بيتكوين در قزاقستان بهترين فرصت براى تبديل شدن ايران به قطب استخراج بيتكوين دنيا است.

به گزارش پایگاه خبری مدیاخبر : علی پاک باخته گان زنجانی گفت: بانک‌ها و سرمایه‌گذاران خطرپذیر در دنیا به این جمع‌بندی رسیده‌اند که انقلاب صنعتی چهارم توسط بلاکچین قابل اجراست و می‌تواند نحوه تبادل ارزش و دموکراسی اقتصادی را به‌دنبال داشته باشد. پس بسیار جسورانه در حال هزینه‌کردن هستند تا بتوانند شرکت‌های فناورانه نسل بعدی را پیدا و اقتصادشان را متحول کنند.

وی با تاکید بر اینکه در این مقطع زمانی به درآمدهای ارزی نیاز داریم اظهار کرد: در شرایط تحریم، صنعت ماینینگ و استخراج ارزهای دیجیتال ضمن ارزآوری می‌تواند در تسهیل تجارت بین المللی کمک کند. بازرگانان می‌توانند با استفاده از رمزارزهای تولید شده نسبت به واردات کالا اقدام کنند و مشکلات تحریم بانکی برای پرداخت هزینه‌ها را دور بزنند.

پاک باخته گان‌زنجانی در عین‌حال تاکید کرد: بحث عدم خروج ارز نیز از دیگرمواردی است که با استفاده از این فناوری می توان به آن دست یافت و مانع از خروج‌ارز شد.

به گفته مدیر ارشد استراتژی شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان، فرا فناوری بلاک چین بسیار برای کشور درآمدزاست و مسئولان، بعد از آموزش و آگاهی سازی می توانند در بستر قانونگذاری اقدام کنند.

پاک باخته گان زنجانی ادامه داد: هر چند در کشورمان قوانینی برای مدیریت ماینرها و استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال نهایی شده اما امروز با فرافكنى هاى لايه هاى زيرين دولت امروز مشكلات زيادى را براى استخراج كنندگان بيتكوين شاهد هستيم كه عليرغم سرمايه گذاريهاى چندهزار ميلياردى اين عزيزان با چالشهاى جدى روبرو هستند

وی ادامه داد: امروز كه ميتوان صنعتگران اين حوزه را حمايت كرد و سرمايه گذاران خارجى را نيز به ايران دعوت كرد اما باز هم با تفكرات غلط و بدون آگاهى شاهد مسدود كردن راههاى سود براى مردم هستيم
بنظر من دولتمردان بايد به گونه اى به اين صنعت نگاه كنند كه گويى فرصت چاپ دلار براى ما ايجاد شده و ميتوانيم براحتى برق و گاز را به دلار تبديل كنيم اما افسوس و صدحيف كه گوشى براى شنيدن و اراده اى براى انجام كارهاى بزرگ وجود ندارد .

وی ادامه داد: برای خرید و فروش و صرافی‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند قوانین دقیقی وجود ندارد و همین امر، باعث شده نگرانی‌هایی درباره احتمال کلاهبرداری و از بین رفتن سرمایه مردم به وجود بیاید.

پاک باخته گان زنجانی اظهار کرد: كشور ما در سالهای اخیر در حوزه تجارت الکترونیکی روند رو به رشدی را تجربه کرده بود اما سهم درآمد ایران از تجارت الکترونیکی در منطقه و در بین کشورهای همسایه هم چنان کم است؛ بحث رمز ارزها و فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال یکی از راههای رسیدن به اقتصادی دیجیتالی است و با توجه به اینکه از عمر رمزارزها در اقتصاد جهان سال‌هایی نسبتا طولانی گذشته اما در ایران ، این موضوع همچنان با چالش ها و محدودیت هایی روبرو است و می توان گفت قوانین لازم برای اداره این ارزها وجود ندارد .

وی در عین حال بیان کرد: چهارمین دوره از انقلاب صنعتی، بدون انقلابی دیجیتال هرگز شروع نمی‌شد. گسترش نفوذ اینترنت و فناوری‌های نوین دیجیتال به زندگی مردم، اقتصادها را وارد عصر جدیدی کرده است. «اقتصاد دیجیتال» اصطلاح نسبتا تازه‌ای است که نخستین بار سال ۱۹۹۵ شنیده شد، حالا به اندازه‌ای در این حوزه ارزش افزوده خلق می‌شود که هیچ دولت و سرمایه‌گذاری حاضر به چشم‌پوشی از آن نیست. ارزشی که سهم آن در تولیدات ملی کشورها سال به سال در حال افزایش است.

رئيس هيأت مديره شركت دانش بنيان زنجيره بلوكى سبحان با بیان اینکه  فضای‌مجازی با ارتقای بهره‌وری می‌تواند به‌خلق فرصت‌های جدید و ایجاد ارزش‌افزوده منجر شود، افزود: فضای‌مجازی را می‌توان به‌عنوان یکی از عوامل موثر بر تولید به‌حساب آورد که توسعه و بهبود آن تاثیر مستقیمی بر ارتقای بهره‌وری خواهد داشت.

وی ادامه داد: طبق گزارش‌های بین‌المللی، وضعیت کشور در زیرشاخص‌های ارتباطی مانند زیرشاخص دسترسی، در وضعیت مناسب‌تری نسبت به متوسط منطقه و جهان قرار دارد اما بهبود این جایگاه نیاز به توانمندسازی افراد، توسعه و تسهیل کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات، توسعه اینترنت، بازنگری در قوانین مربوط به حوزه اقتصاد دیجیتال، گسترش همکاری‌ها و تعاملات بین‌المللی در سایه همکاری و تعامل سازنده میان همه بخش‌ها و نهادهای مرتبط با اقتصاد دیجیتال در کشور دارد.

رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان همچنین با بیان اینکه اولین دستگاه ATM رمز ارز را در ایران رونمایی و تولید کردیم گفت: حدود ۱۹ سال در معاملات مالی بازارهای جهانی فعالیت دارم و در طی این سالها با اندیکاتورهایی مواجه می شدم که می توان گفت تحلیل درستی را از بازارهای مالی ارائه نمی دادند که همین موضوع مشکلاتی را ایجاد می کرد بنابراین ما در شرکت فناور دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان تلاش کردیم به این سمت برویم که از طریق هوش مصنوعی، اندیکاتوری تولید کنیم که بر اساس دیتا هایی که از سراسر دنیا جمع می‌کند مسیر درست و نمودار صحیحی را ایجاد کند و در عین حال ربات های تحلیل گری بر پایه هوش مصنوعی داریم که بازار را تحلیل می کند و نشان می دهد بهتر است در چه مسیری حرکت کنیم.

وی تاکید کرد: تقاضا می‌کنم مسئولان به این امر بیشتر توجه کنند و آگاهی رسانی برای عموم مردم افزایش یابد؛ به اعتقاد بنده فرا فناوری بلاک چین بسیار برای کشور درآمدزاست و مسئولان بعد از آموزش و آگاهی سازی می توانند در بستر قانونگذاری اقدام کنند.

برچسب: بلاکچینبيتكوينپاک باخته گان‌شركت دانش بنيان زنجيره بلوكى سبحانعلی پاک باخته گان زنجانی
پست قبلی

پس لرزه یک انتصاب جنجالی در بورس

پست بعدی

ارزش کل بازار رمز ارز دنیا و ایران چقدر است؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 17 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

«موش» به شهرزاد می‌آید

اسفند 27, 1399

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

بهمن 24, 1399

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

بهمن 25, 1399

«موش» به شهرزاد می‌آید

0

هنرمندان هم در حریم «تئاتر شهر» حس امنیت ندارند!/ مصائب یک شلختگی

0

فراخوان دعوت از گروه‌های نمایشی برای اجرا و پخش آنلاین

0

دل نوشته ای درباره صدای باد

خرداد 16, 1404

دل نوشته ای درباره زیبایی طبیعت

خرداد 14, 1404

دل نوشته ای درباره دوستان نامرد و دوستی های بی اساس که در آن در رفاقت خیانت می شود

خرداد 13, 1404
لینک ها: | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | روسریگلی | اویلانجین | ایرانی بازی | یوپیاسمارکت | فیتپینو | فیشمیش | اوتو | بستسالمون | زیراندازآنلاین | دشتبهشت | آیرادیاتور | گلسوب | دکمه ساز | حصیریاب | چکش هیدرولیک | فریزرز | دکمه ساز | Arad Branding
مدیاخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره مدیا خبر
  • تبلیغات
  • حریم حصوصی
  • تماس با مدیا خبر

ما را دنبال کنید:

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • تئاتر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.