• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
جمعه, آذر 7, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

تغییرات مدیریتی در شرکت ملی مس باعث امیدواری

16 مرداد 1402
در اقتصادی

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تحولات مدیریتی در مجموعه‌ها را باعث تحول دانست و گفت: تغییرات مدیریتی در شرکت ملی مس باعث امیدواری است.

به گزارش مدیاخبر به نقل از پول نیوز، محمدرضا پورابراهیمی با تاکید بر اینکه وقتی یک مجموعه با انتقاد‌های بسیاری رو به رو می‌شود، لازم است در مدیریت آن تجدید نظر شود گفت: خوشبختانه شاهد تغییرات مدیریتی در شرکت ملی مس هستیم که می‌تواند امیدوار کننده باشد.

وی با تاکید بر اینکه هنوز زود است در مورد مدیریت جدید و عملکرد آن در شرکت ملی مس اظهار نظر کنیم گفت: از آنجا که هنوز برنامه‌ای از تیم جدید ارایه نشده و اقدام عملی انجام نشده، نمی‌توان اظهار نظر صریح کرد.

نماینده کرمان در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه اگرچه شرکت ملی مس نیازمند تحول بود، اما هنوز در حوزه ماموریتها، اقدامات و مجموعه فعالیت‌های رو به آینده شرکت اطلاعی نداریم.

وی با تاکید بر اینکه برای امیدواری نسبت به آینده شرکت ملی مس، باید توانایی‌ها و عملکرد‌ها را بررسی کنیم و به جمع‌بندی برسیم گفت: از آنجا که انتقاد‌های بسیاری نسبت به عملکرد شرکت ملی مس مطرح بود، امیدوار هستیم تیم مدیریتی جدید بتواند بهتر از گذشته کار کند.

پورابراهیمی از احتمال قطع به یقین تغییرات در کادر مدیریتی شرکت ملی خبر داد و گفت رفتن تیم قدیم و آمدن تیم جدید باعث امیدواری و احتمال بروز مدیریت بهتر است.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان در مورد آینده شرکت ملی مس اظهار نظر قطعی کرد گفت: اینکه در آینده چه اتفاقی در شرکت ملی مس می‌افتد، به دو عامل بستگی دارد. عامل اول برنامه‌هایی است که تیم جدید برای بهبود شرایط دارد و عامل دوم اجرا و نحوه اجرای برنامه هااست.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هنوز برنامه‌ای ارایه نکرده‌اند و اقدام و اجرایی نیز شروع نشده گفت: اگرچه تحولات مدیریتی شرکت ملی مس را به فال نیک می‌گیریم، اما خوب بودن تحول و تغییرات مدیریتی به دو عامل بستگی دارد، اول اینکه برنامه خوب و جامعی ارائه شود که هنوز ارائه نشده و دوم اجرای دقیق و سریع آن است که آن نیز شروع نشده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شرکت ملی در اقتصاد، اشتغال و رونق اقتصادی کشور گفت: باید صبر کنیم تا تیم جدید حرکت رو به جلو داشته باشد، عملکرد تیم جدید را ببینیم و سپس در مورد آن اظهار نظر کنیم.

برچسب: شرکت ملی مسکمیسیون اقتصادی مجلسمجلس شورای اسلامیمحمدرضا پورابراهیمینماینده کرمان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 20 =

آخرین اخبار

ارسال پیامک تبلیغاتی با اپراتور رسمی و تعرفه مناسب | خدمات هلدینگ ایرانیان

شوکه بنزینی به خودروهای وارداتی : سهمیه 1500 تا 3000 تومانی حذف شد

تجدید چاپ کتاب «نیایش» با حمایت مجمع مدیران ماندگار ایران

«فقط حیدر، امیرالمؤمنین است»؛ حرکت شمسایی که موجی از حواشی در بر داشت

نخستین اجرای گروه فانید در صحنه بلک باکس

کتاب«یاران مختار» منتشر شده

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.