• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
یکشنبه, آذر 23, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

به‌پرداخت بدنبال مطرح کردن ایده‌های جدید(+فیلم)

13 تیر 1402
در اقتصادی

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت با اعلام اینکه حضور پر رنگ مردم را در نمایشگاه الکامپ پیش‌بینی می‌کردیم گفت: با توجه به ظرفیت نمایشگاه، به دنبال مطرح‌کردن ایده‌های جدیدی در این نمایشگاه بودیم.

به گزارش مدیاخبر به نقل از پول نیوز، محمدمهدی تقی‌پور در گفت و گو باخبرنگار خبرداری به تشریح نقش نمایشگاه‌ها در برقراری ارتباط و تعامل بین دستگاه‌ها پرداخت و گفت: بعد از چهار سال نمایشگاه الکامپ برگزار شد و خوشبختانه حضور مردم خیلی پرشور بود.

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت رویکرد اصلی شرکت در نمایشگاه را بحث نوآوری اعلام کرد و گفت: هدف جدی به پرداخت، پیداکردن شرکای جدید بود که این شرکای تجاری به ما کمک کنند سرویس‌هایی فراتر از سرویس‌های قدیمی که توسط شرکت به‌پرداخت ملت ارائه می‌شد، ارائه شود.

وی از ارایه یک سری نمونه‌های نرم‌افزاری درنمایشگاه خبر داد و گفت: این نمونه‌ها می‌تواند به خیلی از کسب‌وکار‌ها کمک کند. امیدواریم که در نمایشگاه هم بتوانیم شرکای جدید تجاری پیدا کنیم و با آن‌ها بتوانیم پرداخت‌یار‌ها و شرکت‌های فین‌تکی که در این حوزه هستند، خدمات جدیدی را در گستره‌ای مثل به‌پرداخت ملت ارائه کنیم.

تقی پور از وقایع صورت گرفته در نمایشگاه به عنوان شروع کار یاد کرد و گفت: ادامه نشست‌ها و دیدار‌های صورت گرفته در نمایشگاه می‌تواند خیلی مهم‌تر و حیاتی باشد.

وی نشست‌های برگزار شده را خیلی خوب توصیف کرد و گفت: باتوجه‌به اینکه برند بانک ملت آوازه بلندی دارد، اقبال به غرفه به پرداخت در نمایشگاه زیاد بود. جلسات خوبی در حوزه‌های مدیریتی و کارشناسی با شرکت‌های مختلف، بانک‌های بزرگ و شرکت‌های فعال در این حوزه با مشتریان فعلی و مشتریانی برگزار شد که امیدوارم در آینده بتوانیم با آن‌ها همکاری داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت افزود: نکته مهم این است که این جلسات را بتوانیم بعد از این نمایشگاه پیگیری کنیم و به انتها برسانیم تا منجر به همکاری شود.

وی با اشاره به اینکه شرکت به پرداخت یکی از شرکت‌هایی است که در لایه B۲B سرویس می‌دهد گفت: یکی از رسالت‌های به پرداخت، توانمندسازی سایر شرکت‌ها و استارتاپ‌هایی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

تقی پور از رویکرد متفاوت به پرداخت نسبت به شرکت‌های فین‌تک خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که شرکت‌های فین‌تک بیشتری را شناسایی کنیم و با آن‌ها همکاری داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه حوزه فین‌تک یکی از حوزه‌هایی است که به‌شدت موضوع تولید در آن می‌تواند رقم بخورد گفت: سرویس‌های مختلفی از جمله بحث سرویس‌های بیمه و سرویس‌های مدیریت ثروت از جمله نوآوری‌هایی در این حوزه هستند که موجب می‌شود چرخ اقتصاد در این مدل بزرگ‌تر شود.

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت با تاکید بر اینکه در حوزه اقتصاد دیجیتال هنوز در ابتدای راه هستیم گفت: تمامی تلاش‌ها و تحرکات می‌تواند شروع کار برای توانمندسازی‌ها باشد.

برچسب: الکامپبانک ملتبه پرداختفین تکمحمدمهدی تقی پور

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 15 =

آخرین اخبار

از سالن سینما تا شبکه‌های اجتماعی؛ «آن‌دیگری» چگونه دیده شد؟

چرا نقش کاظمی‌دینان در روابط‌عمومی سال‌ها نادیده گرفته شده بود؟

«اعتراف‌های ناخواسته دبیر؛ تأیید ضمنی بر ضعف جشنواره جهانی»

همایش تخصصی کوچینگ و کتاب با حضور اساتید برجسته کشور برگزار شد

تناقض رفتاری؛ دعوت به تماشا، عدم حضور وزیر»

هوش مصنوعی یک اشتباه کوچک کرد؛ و کل کمپین تبلیغاتی را نابود کرد!

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.