• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
شنبه, آذر 22, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

مانیا مخالفی: 30 درصد درآمدم برای آموزش در کودکان کار است

مانیا مخالفی گفت: مدلینگ جزئی از افکار من است و ۳۰درصد درآمدم در آینده کوتاه مدت برای آموزش مدلینگ در کودکان کار است.

8 فروردین 1401
در اقتصادی

به گزارش مدیا خبر، مانیا مخالفی, در گفت وگو با خبرنگاران گفت: نزدیک به ۲۰سال است در رشته مهندسی فعالیت میکنم و بسیار علاقه مند به حوزه کار در عرصه مدلینگ هستم.

این بانوی مدلینگ ادامه داد: بواسطه تشویق برخی از دوستانم به عرصه مدلینگ و با توجه به اینکه سابقه کوتاهی در کنار شغل اولم به این حوزه داشتم تصمیم گرفتم به صورت حرفه ای به این عرصه ورود پیدا کنم.

این بانوی خلاق به رمز موفقیت خود اشاره کرد و گفت: بدون شک در کنار استعداد,علاقه و تشویق دوستان نقش مهمی در ورود من در این عرصه داشت.همچنین از اهدافم برای ورود به این عرصه, داشتن سلامت جسمی و روحی و صرف کردن فعل خواستن در خودم بود.

وی تصریح کرد : هر انسانی اگر به هدف خودش ایمان داشته باشد می تواند برای هدف خودش بجنگد و من سعی کردم خودم را به کسانی ثابت کنم که من را باور نداشتند و امیدوارم در آینده نه چندان دور بعد از گذراندن کلاس های حرفه ای این کار, بتوانم در تیزرهای تبلیغاتی و فیلم های سینمایی و تلویزیونی ورود پیدا کنم.


مخالفی اظهار داشت: من به شخصه معتقدم مدلینگ باید جزئی از افکار من باشد و انسان زاییده افکار خود است و به هر آنچه فکر کند به آن می رسد.


وی به اهداف خیرخواهانه خود در عرصه مدلینگ اشاره کرد و افزود: قرار است طبق قوانین کشورم فعالیت و هنجار شکنی نکنم و این قاعده مدلینگ بودن است و امید وارم روزی به درآمدی برسم که ۳۰درصد درآمدم را صرف آموزش و تربیت مدلینگ برای کودکان کار باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =

آخرین اخبار

«اعتراف‌های ناخواسته دبیر؛ تأیید ضمنی بر ضعف جشنواره جهانی»

همایش تخصصی کوچینگ و کتاب با حضور اساتید برجسته کشور برگزار شد

تناقض رفتاری؛ دعوت به تماشا، عدم حضور وزیر»

هوش مصنوعی یک اشتباه کوچک کرد؛ و کل کمپین تبلیغاتی را نابود کرد!

چرا ارسال پیامک منطقه‌ای بهترین ابزار بازاریابی ۱۴۰۴ شد؟

. «آذرنقش»؛ گامی برای احیای جایگاه حرفه‌ای ابرنگ در هنر معاصر

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.