• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
سه شنبه, اسفند 26, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اخبار ویژه

صرفه‌جویی نمایشی یا عدالت واقعی؟ یادداشتی خطاب به رییس‌جمهور

25 آذر 1404
در اخبار ویژه, سیاسی

آقای رییس جمهور،بلدیم نهج البلاغه بخوانیم،به آن عمل کنید!

به گزارش سفارت خبر،مسعود پزشکیان،مدام از عدالت گفته و فرازهایی از نهج البلاغه را که حفظ کرده تکرار می کند.آقای رییس جمهور،بلدیم نهج البلاغه بخوانیم، مهم این است که وقتی از عدل و زهد علی می گویید،خودتان هم کمی به آن عمل کنید،عمل می کنید؟!

در مدتی که زمامدار بودید،جز تکرار فرازهایی از نهج البلاغه سرور مردان جهان علی(ع)عملی که در راستای این فرازها باشد،از شما ندیده ایم،شاید هم نبینیم.

عمل به نهج البلاغه تاکنون در هیچ حوزه مدیریت شما اتفاق نیفتاده،اگر افتاده،بگویید چرا وضعیت مردم این مملکت بدتر شده؟!

آقای رییس جمهور،از زمانی که زمام امور را در دست گرفته اید، میلیاردهامیلیارد تومان از بیت المال مردم گرفتار ایران،به پای رویدادهایی هدر داده شده و می شود که نه دستاورد مالی برای ایران و ایرانی داشته و نه معنوی.به نمونه هایی از آن اشاره کرده و برای جلوگیری از این هدررفت،راهکاری ارائه می دهم.

1-تازه مصدرنشین شده بودید که ده ها میلیارد تومان برای جشنواره ای چند روزه در وزارت میراث فرهنگی و زیر چشم وزیر خرج شد و از بین رفت،بدون اینکه کوچک ترین دستاوردی برای دولت و ملت داشته باشد،البته برای معدودی خوب داشت!

آیا وجود چنین جشنواره ای ضروری بود و هست؟این بودجه کلان برای حفظ و احیای میراث این اقلیم کهن صرف ی شد بهتر بود یا اینکه…

2-رویدادی راه انداختند به نام آیین نوروز.طبق شفاف سازی وزارت ارشاد،21 میلیارد تومان از پول مردم را که فقط دو میلیارداش خرج آتشبازی شده است را هدر دادند!هیچ کس هم پاسخگو نبود و نیست،نه دبیر آیین،نه وزیرارشاد و نه معاون وزیر!مشکوک نیست؟!

3-علی رغم مخالفت های زیاد منتقدان و سینماگران اصیل و دلسوز، جشنواره ای کذایی به نام جهانی فیلم راه انداخته و میلیاردهامیلیارد از بیت المال مردم گرسنه را خرج عیش و نوش عده ای گردشگر خارجی و داخلی در قامت سینماگر کردند که این رویداد جز بردن آبروی ایران، سینمای ایران و هدر دادن پول مردم عایدی دیگری نداشت،البته عده ای نفع لازم را بردند!

4-آقای رییس جمهور،چندین و چند از این رویدادهای بی تاثیر با بودجه دولتی برگزار شده که خسارات سنگین مالی به دولت و ملت تحمیل کرده اند.اینکه شما اصلا نسبت به این اتفاقات عکس العمل نشان نداده و نمی دهید،جای شک و شبهه بسیار داشته و دارد!

نویسنده: سیدرضا اورنگ

برچسب: بوجه عمومیبیت المالسینما ایرانفساد مالی،مسعود پزشکیاننهج‌البلاغهوزارت ارشاد،

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

آخرین اخبار

سرمایه‌گذاری در هنر باید وارد ادبیات رسمی اقتصاد کشور شود

انتخاب دبیرکل جدید در چارچوب اساسنامه تشکیلاتی

جشنواره‌ای که برند تخصصی شهرداری شد

افکار عمومی در عصر دیجیتال؛ نامزدها چگونه رأی می‌گیرند؟

دانشگاه علوم پزشکی درباره ریفلاکس معده در ماه رمضان اطلاعیه داد

جنگ یا مذاکره؛ تحلیل یک دوگانه پرهزینه در روابط تهران–واشنگتن

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.