• خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
شنبه, آذر 22, 1404
  • ورود کاربر
مدیاخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
مدیاخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

استاد مرحوم امین تارخ در خانه ابدی خود آرام گرفت

4 مهر 1401
در اقتصادی

گزارش اختصاصی مازیارخویشوند سردبیر…..از تشیع پیکر استاد مرحوم امین تارخ

‍ صحبتهای تعدادی از هنرمندان درباره ایشون

🎬پیکر امین تارخ به خاک سپرده شد/ تارخ هر زمانی که می‌رفت زود بود

🔹مراسم خاکسپاری امین تارخ امروز دوشنبه چهارم مهرماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا با حضور جمعی از هنرمندان همچون مسعود کرامتی، رضا کیانیان، شبنم مقدمی و فاطمه معتمد آریا، عبدالجبار کاکایی، محمدمهدی عسگرپور، امیر آقایی برگزار شد.

🔹 علیرضا شجاع نوری: خارج از نقش هرگز اخمی از امین تارخ به یاد ندارم؛ هرگز بد کسی را نگفت و خشم بر کسی نداشت و اگر کسی به کسی ظلم یا ناروایی می کرد به شدت برمی آشفت و می‌گریست او یک عاشق بود. امین تارخ هر زمانی که می رفت زود بود و امروز بسیار زود بود. انشالله این رفتنش اول آرامش و آسایش و خنده های مفرط او باشد.

🔹 رضا کیانیان رو به تابوت امین تارخ با گریه گفت: امین وقت این نبود بری… همه عزادار هستند، من چه بگویم؟

🔹فاطمه معتمدآریا: حال هیچکس خوب نیست، حال ما هم خیلی خراب است از این روزگار. امین دوستدار جوانان بود، رفیقی بی‌نظیر بود که همانندش نخواهد آمد، همسر و پدری دوست‌داشتنی و خردمند و بخشنده بود.

🔹مسعود کرامتی: امین تارخ رفت، رفیقم، دوستم، همکارم، خانواده و برادرم از جوانی تا الان رفت. همه روزهای با هم بودن برایم خاطره شده است. در یک جمله می‌گویم که امین آدم به دردبخوری بود؛ مفید و سودمند. تأثیرگذارترین آدم در تأسیس انجمن بازیگران سینما بود. راه‌اندازی آرشیو هنرمندان و راه‌اندازی آموزشگاه بازیگری از دیگر کارهای تأثیرگذار وی بود و بسیاری از بازیگران سینمای ایران پرورش یافته او هستند.

🔹شبنم مقدمی : به همه تسلیت می‌گویم. همیشه و از وقتی که زیر نظر استاد تارخ مشغول آموزش شدم، به ایشان می‌گفتم آقا معلم. آقا معلم خیلی زود رفتید. به خدا می‌سپارمتان، ولی با شما وداع نمی‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =

آخرین اخبار

«اعتراف‌های ناخواسته دبیر؛ تأیید ضمنی بر ضعف جشنواره جهانی»

همایش تخصصی کوچینگ و کتاب با حضور اساتید برجسته کشور برگزار شد

تناقض رفتاری؛ دعوت به تماشا، عدم حضور وزیر»

هوش مصنوعی یک اشتباه کوچک کرد؛ و کل کمپین تبلیغاتی را نابود کرد!

چرا ارسال پیامک منطقه‌ای بهترین ابزار بازاریابی ۱۴۰۴ شد؟

. «آذرنقش»؛ گامی برای احیای جایگاه حرفه‌ای ابرنگ در هنر معاصر

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
تماس با ما: 09364218877

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.